Conferinte

Fotografia Business Law Conference.              

www.businesslawconference.ro

Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează in fiecare an, începând din 2011, Conferința internațională ”PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”  

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.

Ediția a VI-a a Conferinței internaționale ”PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA” va avea loc in zilele de 25-26 noiembrie 2016 in Academia de Studii Economice. Pentru detalii clic aici.

Ediția a V-a a Conferinței internaționale ”PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA” a avut loc in data de 20 noiembrie 2015 in Academia de Studii Economice. Pentru detalii clic aici.

Ediția a IV-a a Conferinței internaționale ”PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA” a avut loc în zilele de 28-29 noiembrie 2014 in Academia de Studii Economice. Pentru detalii clic aici.

Ediția a III-a a Conferinței internaționale ”PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA” a avut loc în zilele de 15-16 noiembrie 2013 in Academia de Studii Economice. Pentru detalii clic aici.

Ediția a II-a a Conferinței internaționale ”PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA” a avut loc în data de 2 noiembrie 2012 în  Academia de Studii Economice. Pentru detalii clic  aici.

Fotografie