Conferința este organizată de Societatea de Științe Juridice și Baroul București, cu susținerea partenerilor JURIDICE.ro, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Ei și-au propus să clarifice probleme de drept a căror dificultate a fost evidențiată în practică. În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte controversate, oferind soluțiile legale problemelor dificile. Speakerii invitați sunt specialiști de vârf în domeniu.

Taxa de participare: 400 lei + TVA
* include masa de prânz, patiserie, cafea și răcoritoare în pauzele de cafea, mapa și rechizitele evenimentului, ediție specială a Codului muncii
Reduceri
– 10% reducere pentru pre-înscrieri, până la data de 4 mai 2018: 340 lei + TVA
– 20% reducere pentru participanţi din aceeaşi organizaţie: 320 lei + TVA
– 20% reducere pentru executorii Camerei Executorilor București și membrii UNELM: 320 lei + TVA
– 35% reducere pentru avocații din Baroul București, Baroul Ilfov sau Baroul Dolj: 260 lei + TVA
– 40% reducere TOP LEGAL DOCUMENTARE: 240 lei + TVA
gratuit sau 50% reducere pentru membri: 200 lei + TVA
* reducerile nu sunt cumulative

Se eliberează diplomă de participare.

Înscriere prioritară membri și parteneri: 2-27 aprilie 2018 (în această perioadă înscrierile sunt deschise doar pentru membri; înscrierile vor continua în măsura în care vor rămâne locuri disponibile)

Ultima zi de înscrieri: 11 mai 2018

Important: Dacă vă inscrieți dar nu mai puteți participa, vă rugăm să ne informați cu cel puțin 3 zile înainte de eveniment, în scris, la adresa conferinte@juridice.ro, sau telefonic, la numarul 0752247630, pentru a vă restitui suma achitată sau a vă înscrie la un alt eveniment JURIDICE.ro. În lipsa notificării, cheltuielile aferente evenimentului fiind deja efectuate, suma achitată nu se va restitui. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Informații suplimentare și întrebări
Daria Niculcea, daria.niculcea@juridice.ro, 0752247630