Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează a X-a ediţie a Conferinţei Internaţionale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” care se va desfășura în data de 13 noiembrie 2020 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conferinţa va avea trei secţiuni:
I. Drept public
II. Drept privat
III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional

TERMENE LIMITĂ
– 5 noiembrie 2020: trimiterea formularului de participare completat. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. În cazul lucrărilor în coautorat înscrierea la Conferință a coautorului se face în aceleași condiții ca și înscrierea autorului. Fiecare coautor va completa un formular de participare distinct. Completează aici formularul de participare la Conferinta: https://forms.gle/BiiNNnhqWXw8wpvx5
– 7 noiembrie 2020: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza la adresa de e-mail: catalin.sararu@businesslawconference.ro . Cerințele pentru redactarea lucrărilor pot fi consultate aici: www.businesslawconference.ro/cerinte.pdf
– 9 noiembrie 2020: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
– 11 noiembrie 2020: plata taxei de participare (plata se va efectua după confirmarea acceptării susținerii lucrării în cadrul Conferinței sau după acceptarea participării la Conferință în cazul celor care doresc să audieze dezbaterile, fără să înregistreze o lucrare științifică).
Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați site-ul Conferinței: www.businesslawconference.ro

PUBLICAȚII
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:
– în revista „Juridical Tribune – Tribuna Juridică”, singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters).
– în volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor sociale (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers, ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în Conference Proceedings Citation Index – Clarivate Analytics (Thomson Reuters).
– în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies.