CONFERINȚA NAȚIONALĂ

DREPT penal
ÎnregistrareProgram

Înscriere articol

Pentru a publica în revistele conferinței, va rugam a va trimite articolul

Despre Conferință

 

În data de 19 Aprilie 2024, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București împreună cu Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, alăturide partenerul instituțional, Asociația Română de Științe Penal, dar și de alți partenerii din mediul profesional, organizează prima ediție a Conferinței Naționale de Drept Penal.

Conferința abordează o serie largă de teme de actualitate din domeniul dreptului penal și se dorește a fi o reală platformă de dezbateri între practicieni, cercetători, doctoranzi sau cadre universitare, la aceasta putându-se înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare/prezentare, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.

Conferința se desfășoară în Aula Magna din Academia de Studii Economice din București. De asemenea, conferința va fi transmisă în direct pe canalele social media ale Facultății de Drept ASE și ale partenerilor.

Lucrările selectate în baza procesului peer-review și prezentate în cadrul conferinței vor fi publicate într-un dintre revistele partenere: Dreptul, Revista Română de Drept Penal, Curierul judiciar, Pandectele romane

Program

secțiuni

DREPT penal general

DREPT penal special

DREPT european penal

DREPT PROCESUAL penal

Comitet științific

Conferința națională de dreptul afacerilor va aduce la București unii dintre cei mai apeciați specialiști, de la cadre didactice, magistrați, avocați, sau reprezentanți ai instituțiilor publice.

constantin duvac

Profesor universitar doctor

tudorel toader

Profesor universitar doctor 

Radu Bufan

Profesor universitar doctor

camelia stoica

Profesor universitar doctor 

Ioan Schiau

Profesor universitar doctor

Titus Prescure

Profesor universitar doctor

Din partea organizatorilor

Ca în fiecare an, conferința se adresează în special juriștilor specializați în materia dreptului afacerilor: avocați, magistrați, consilieri juridici, dar și cadre didactice. Moderatorii și speakerii invitați sunt aât cadre universitare, precum și apreciați practicieni.

Pentru detalii suplimentare și înscriere utilizați formularul de mai jos

Facultatea de Drept 

Academia de studii economice din bucurești 

& 

Facultatea de drept 

universitatea ALEXANDRU IOAN CUZA DIN IAȘI