Facultatea de Drept a ASE a început înscrierile pentru a doua ediție a programului postuniversitar, Dreptul Penal al Afacerilor. 

Programul postuniversitar „Drept Penal al Afacerilor” se desfășoară online, in parteneriat cu Departamentul De Luptă Antifrauda DLAF și Asociația Română de Dreptul Afacerilorîn baza acordurilor încheiate cu Academia de Studii Economice din București.

Cursurile se vor organiza pe module în două perioade: Aprilie-Iunie și Septembrie-Octombrie, urmând ca examenul final sa fie sustinut în Octombrie.

In cazul în care nu se va forma o serie în această perioadă, perioada de înscriere va continua, iar activitățile vor începe în luna Septembrie

LECTORI

Teodor Manea

Teodor Manea

Lect. univ. dr. / Procuror Direcția Națională Anticorupție

 • Teodor Manea este magistrat procuror de peste 10 ani. Acesta și-a început cariera la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, și a activat ulterior în cadrul Secțiilor judiciare ale Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Începând cu data de 01.06.2019 Teodor a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 • În prezent, Teodor Manea își desfășoară activitatea în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție a Direcției Naționale Anticorupție.
 • Pe lângă magistratură, domnul procuror desfășoară și o intensă activitate academică, atât didactică cât și publicistică, fiind cadru didactic, specializarea drept penal. 
 • De asemenea, domnul procuror este formator colaborator al Institutului Național al Magistraturii în cadrul proiectului ”Justiția 2020: profesionalism și integritate” cod SIPOCA 453, cod MySMIS2014+ 118978, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020” și formator colaborator al Școlii Naționale de Grefieri.
 • În decursul timpului, domnul procuror a colaborat la realizarea unor lucrări fundamentale precum Codul penal, Comentariu pe articole, Editura CH Beck, București (ediția I, II și III), și a scris, ca autor sau în parteneriat cu alți specialiști o mulțime de alte lucrări de specialitate precum: Infracțiunile electorale, Editura CH Beck, București, 2017, Acordul de recunoaștere a vinovăției, Editura Universul Juridic, București, 2015, Violența împotriva animalelor, Dispozițiile art. 25 din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor comentate și adnotate, Practica judiciară recentă, Editura Hamangiu, București, 2020 și altele.
 • În același timp, în cadrul societății civile, Teodor Manea este membru – coordonator al Departamentului pentru științe penale al Centrului pentru Etică, Drept și Educație.
Simona Anghel

Simona Anghel

Procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București

 • Doamna Simona Anghel este absolvent al Institutului Național al Magistraturii, în prezent procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.
 • Pe lângă magistratură, doamna procuror desfășoară și o intensă activitate academică, atât didactică cât și publicistică, fiind cadru didactic, specializarea drept penal. 
 • În decursul timpului, doamna procuror a elaborat o serie de publicații importante în domeniu, în calitate de autor sau coautor, axându-se în special pe pregătirea viitorilor și tinerilor juriști, precum Fișe de drept penal pentru admiterea în magistratură și avocatură, Editura Hamangiu 2015, Drept penal. Partea generală. Caiet de seminar 2015, Drept penal. Partea specială. Caiet de seminar 2015.
Andrei Iugan

Andrei Iugan

Judecător Curtea de Apel București

 • Andrei Iugan este judecător la Tribunalul București din anul 2019, judecator cu grad profesional de Curte de Apel. Absolvent al Institutului Național al Magistraturii, și-a început activitatea profesională de magistrat în cadrul Judecătoriei Sectorului 5 București.
 • Din anul 2017, domnul Andrei Iugan este doctor în drept, titlul lucrării sale de doctorat și al temei de cercetare fiind ”Individualizarea judiciară a pedepsei. Alternative la pedeapsa închisorii.”
 • Pe lângă magistratură, domnul judecător desfășoară și o intensă activitate academică, atât didactică cât și publicistică, fiind cadru didactic, specializarea drept procesual penal. 
 • În decursul timpului, domnul judecător a colaborat la realizarea unor lucrări fundamentale precum Codul Penal Adnotat. Partea Generala. Jurisprudenta nationala 2014-2020, Codul Penal Adnotat. Partea Specială. Jurisprudenta nationala 2014-2020, Codul de Procedură Penală Comentat 2020, precum și la o serie de materiale ajutătoare tinerilor magistrați sau aspiranți la profesia de magistrat, precum Admitere INM. Culegere de teste pentru proba scrisa de verificare a cunostintelor juridice. Drept penal. Drept procesual penal 2019, Drept procesual penal. Partea specială, mapă de seminar, Ediția a II-a, revizuită și adăugită 2019, Minispețe. Vol. IV. Procedură penală. Ed. a II-a (coautor; coordonator M. Udroiu) 2019, Teste grilă. Ediția a VI-a. Vol. II. Drept penal • Procedură penală (coautor; coordonator M. Udroiu) 2019.
Constantin Duvac

Constantin Duvac

Prof. univ dr. / Avocat

 • Domnul Constantin Duvac se bucura de o indelungata si proeminenta cariera in domeniul invatamantului, fiind profesor universitar doctor si, in prezent, decan al Facultatii de Drept a Universitatii Româno-Americane din Bucuresti.
 • In prezent avocat, domnul Duvac a ocupat, de-a lungul carierei sale, functii de conducere in structurile Ministerului Afacerilor Interne si ale Inspectoratului General al Politiei Române.
 • Domnul Constantin Duvac este doctor in drept, teza sa de doctorat „Pluralitatea aparenta de infractiuni” fiind realizata sub indrumarea prof.univ.dr. George Antoniu, directorul stiintific (de la acea data) al Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” din cadrul Academiei Române.
 • Pe langa activitatea didactica universitara, domnul Duvac a obtinut si calificarea de formator in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia desfasurarii Programului de formare din cadrul Proiectului “Proces decizional la nivelul M.A.I. – eficiență si coerență”, cu urmatoarele specializari: politici publice, management strategic, planificare bugetara, monitorizare si evaluare
 • În decursul timpului, domnul Duvac a colaborat la realizarea unor lucrări fundamentale in domeniul dreptului si a contribuit prin activitatea sa de cercetare la elaborarea a peste 100 de articole de specialitate ca autor unic sau in calitate de coautor.
 • In prezent, ca urmare a activitatii sale profesionale indelungate, domnul Constantin Duvac se bucura de o reputatie extraordinara in domeniul dreptului penal, fiind, totodata Vicepreședinte al Uniunii Juristilor din România, Vicepreședinte al Secției de Știinte Penale din cadrul Academiei de Știinte Juridice din România, Membru in Consiliul Știintific al Revistei Transfrontaliere de Știinte Penale, Membru fondator corespondent al Academiei de Știinte Juridice din România, Președinte al Asociatiei Române de Știinte Penale, Președinte al Grupului Național Român afiliat la Asociația Internațională de Drept Penal, cu sediul la Paris, Membru in Consiliul stiintific al revistei Dreptul si al altor reviste de specialitate in domeniul dreptului penal. 
 • Intre anii 2014-2019 a ocupat functia de Președinte al Asociatiei Criminaliștilor din România.
Bogdan Buneci

Bogdan Buneci

Lect. univ. dr. / Avocat

 • Domnul Buneci are o experiență de peste 10 ani în avocatură, fiind membru al Baroului București din anul 2009 și avocat asociat în cadrul Societății Civile de Avocaţi „Buneci & Buneci”, cu o practică semnificativă în diferite sub-domenii ale dreptului penal, în special evaziune fiscală, spălare de bani, infracțiuni de criminalitate organizată, precum și infracțiuni de corupție.
 • A obținut titlul de Doctor în economie în anul 2014 la Institutul National de Cercetări Economice ”Costin C. Kirițescu” din cadrul Academiei Române unde a susținut teza de doctorat cu tema  Concurența – analiză juridică, economică și instituțională”, iar în anul 2019 a obținut titlul de Doctor în științe juridice la Școala doctorală a Universității Titu Maiorescu din București, unde a susținut teza de doctorat cu tema „Minorul – subiect de drept din perspectiva interferenței criminalisticii cu normele procesual penale”.
 • Domnul Buneci detine două diplome de master, în Dreptul afacerilor și Științe penale și criminalistică.
 • Pe lângă avocatura, domnul Buneci desfășoară și o intensă activitate academică, atât didactică cât și publicistică, fiind cadru didactic, specializarea drept penal special, drept procesual penal si drept executional penal.
 • A publicat cărți, materiale didactice la edituri recunoscute, articole şi studii publicate în reviste de specialitate şi în volumele unor manifestări ştiinţe la conferințe naționale și internaționale, printre care enumeram MINORUL – Subiect de drept din perspectiva interferentei criminalisticii cu norme procesual-penale” 2019, “Drept procesual penal. Partea generală – Curs universitar” 2020, “Drept penal. Partea specială. Vol. II – Infracțiuni de corupție și de serviciu. Infracțiuni de fals. Infracțiuni contra siguranței publice. Infracțiuni care aduc atingere unor relații privind conviețuirea socială. Infracțiuni electorale. Infracțiuni contra securității naționale. Infracțiuni contra capacității de luptă a forțelor armate. Infracțiuni de genocid, contra umanității și de război” 2020, “Instituții de drept penal. Teste-grilă, ediția a II-a, revazută și adăugită” 2019, „Utilizarea Inteligenţei Artificale (IA) în materie penală”, Revista Dreptul nr. 1/2020.
 • Domnul Buneci detine, de asemenea, calitatea de Membru al Asociației Criminaliștilor din România; Membru al Asociației Române de Drept Penal; Membru ELI (European Law Institute);  Membru AIDP (International Association of Penal Law) 
Constantin Ilie Aprodu

Constantin Ilie Aprodu

Vicepreședinte cu atribuții de Președinte Oficiul Național pentru Pevenirea și Combaterea Spălării Banilor

 • 2020 – 2021 – Vicepreședinte cu atribuții de Președinte Oficiul Național pentru Pevenirea și Combaterea Spălării Banilor

 • 2019 – 2020 – Vicepreședinte  Oficiul Național pentru Pevenirea și Combaterea Spălării Banilor

 • 2017 – 2019 – Secretar General – Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

 • 2009 – 2017 – Membru al Plenului – reprezentant al Curţii de Conturi a României
 • 2000 – 2012 – Lector universitar, Titular curs mareketing general și tehnici promoționale, prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

 • 2002 – 2005 – Secretar General – Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale
 • Doctor în economie
 • Publicaţii, Prezentări, Proiecte:

Universitatea Artifex Bucureşti – Simpozionul Internaţional „Economia României – strategii de dezvoltare” ISBN – 973 – 7631 – 10 – 2 – „Implicaţii generate de disparităţile de dezvoltare regională” – mai 2006;

Academia de Studii Economice – Conferinţa Internaţională „Dezvoltarea complexă a spaţiului rural” – Bucureşti 23-24 iunie 2006 – „Pregătirea antreprenorilor din mediul rural pentru accesarea fondurilor structurale”;

Editura ARVIN Press – Bucureşti 2005 – Coautor – Prof. dr. Gh. Mecu – VOL. I – Elemente de bază ale ştiinţei economice –“Economie de piaţă funcţională” – Editura  “ARTIFEX” Bucureşti, 2006 – colectiv „Economia României în perspectiva aderării la Uniunea Europeana” –„Absorbţia fondurilor structurale în mediul rural”

Academia de Studii Economice Bucureşti – „Ajustarea dezvoltării economice a României la cerinţele integrării în Uniunea Europeană” – referat;

Academia de Studii Economice Bucureşti – „Analiza diagnostic a profitului şi ratei profitului într-o unitate industrială de construcţii – montaj” – lucrare de licenţă ;

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative  – „Tehnici de manipulare şi război imagologic în războiul din Golf” – studiu de caz;

Conferința Miniștrilor Agriculturii GFFA – Berlin, 2018;

A XXI-a plenară Egmont – Africa de Sud, 1-5 iulie 2013;

Seminarul european „Cooperarea, sistemele de inregistrare, administratia si puterea judiciara in domeniul prevenirii spalarii banilor” – Madrid, Spania – 2011;

Conferința regională cu tema „ Noi tehnici și tendințe în spălarea banilor și finanțarea terorismului” – București – 2010;

Seminarul european „Cooperarea, sistemele de înregistrare,administrația și puterea judiciară în domeniul prevenirii spălării banilor” – Lisabona, Portugalia – octombrie 2010;

Participarea la definitivarea manualului privind abordarea pe bază de risc și indicatori de tranzacții suspecte elaborat și editat de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (Unitatea de Informații Financiare a României) în colaborare cu Unitatea de Informații Financiare a Poloniei;

Conferinţa regională cu tema „Eliminarea corupţiei în sistemul de achiziţii publice” desfăşurată în organizarea INIŢIATIVEI REGIONALE  ANTICORUPŢIE (RAI) din cadrul Consiliului Regional de Cooperare – Cavtat, Croația – 2008;

 

Gabriel - Nicușor Cristian

Gabriel - Nicușor Cristian

Procuror DIICOT

 • Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2008. 

  Absolvent al Institutului Național al Magistraturii, promoția 2010.

  Absolvent al programului de Masterat în Fiscalitate organizat de Academia de Studii Economice – FABBV în perioada 2013 – 2015

  Procuror în cadrul DIICOT din septembrie 2013 – prezent

   

  Formare profesională: 

  – 04 – 24.10.2019, E-learning course, Preserving & Requesting Electronic Evidence Across Borders, UNODC – Terrorism Prevention Branch

  – 2013 – 2014, International Diploma in Financial Crime Prevention, Universitatea din Manchester, Regatul Unit al Marii Britanii – Asociaţia Internaţională de Conformitate 

  – 2012 – 2013, Certificat European Bancar, Institutul Bancar Român

  – 2012 – 2013, Finanțarea Comerțului Internațional, Modelul EximBank, Institutul Bancar Român

   

  La data de 11.03.2021 a susținut două prezentări în cadrul conferinței White Collar Crime and Corporate Fraud 2021 organizată de Govnet România, cu temele:

  – Raportul pentru tranzacții suspecte

  – Răspunderea penală a persoanei juridice

   

  În perioada aprilie – noiembrie 2018 a susținut două prezentări în cadrul proiectului „Romania – Commercial Law Judicial Training – Economic and financial crime” (trei module) organizat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), IDLO şi Institutul Naţional al Magistraturii, temele prezentate fiind: Introducere privind conceptul de treaty/directive shopping şi Impozite indirecte – TVA şi accize

MODULE

Cadrul legal privind

incriminarea și sancționarea

faptelor (infracțiunilor) de corupție

Modulul își dorește să parcurgă aspectele esențiale privind infracțiunile de corupție dintr-o perspectivă foarte aplicată. 

Vor fi avute în vedere, în consecință, în principal elementele care creează dificultăți în practica judiciară, precum: participația la luare și dare de mită/trafic de influență și cumpărare de influență; aplicarea textelor atât în cazul funcționarului public cât și a celui privat etc.

Pentru că, din perspectiva legiuitorului, sunt strâns legate de infracțiunile de corupție, cursul nu va putea neglija infracțiunile asimilate acestora, așa cum sunt descrise de Legea nr. 78/2000.

De asemenea, în scopul de a oferi o imagine completă asupra fenomenului, vor fi abordate și o serie de aspecte legate de cercetarea acestui tip de fapte de natură penală.

Cadrul legal privind

incriminarea și sancționarea

infracțiunilor de serviciu

Ne propunem o abordare care va aduce în discuție chestiuni utile pentru practicianul în drept sau profesionistul în orice domeniu, scopul fiind o mai bună înțelegere  a noțiunilor de drept penal aplicabile infracțiunilor de serviciu.

Vor fi antamate subiecte precum: funcționarul public din prisma dreptului penal, calitatea ceruta de lege pentru autorul nemijlocit al infractiunilor de serviciu, notiunea de prejudiciu, diferența dintre infractiunile de serviciu si alte infractiuni etc.

În cadrul modulului vor fi prezentate spețe edificatoare, practica curentă a instanțelor de judecată și practica Curții Costituționale.

Infracțiunile prevăzute de

Legea nr.241/2005 privind prevenirea și combaterea

evaziunii fiscale 

Includerea acestui curs în programul de studii se impune cu necesitate, astăzi mai mult decât oricând, având în vedere evolutia ultimilor ani si prin intensificarea fenomenul, devenind astfel un subiect obligatoriu pe agendele autorităților fiscale si penale din întreaga lume. 

Modulul se adresează în principal profesioniștilor și are în vedere Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Această lege a suferit multe modificări de-a lungul timpului, întrucât întâlnim din ce în ce mai des societăți comerciale care intră în faliment, iar intrarea acestora în această procedură este determinată de neplata datoriilor fiscale către stat dar și prejudicierea creditorilor și achiziții fictive care se fac prin firme fantomă.

În același timp modulul prezintă cauzele evaziunii fiscale, cadrul legislativ, analiza infracțiunilor propriu-zise de evaziune fiscală dar și infracțiunile conexe, cauzele de reducere a pedepselor, interdicții și decăderi.

Infracțiuni împotriva

intereselor financiare ale

Uniunii Europene

Infracțiunile contra intereselor financiare  ale Uniunii Europene ocupă un loc important în sfera criminalității din țara noastră, observându-se o dinamică deosebită a acestor fapte în ultimii ani. Animați de ʺmirajulʺ obținerii în mod facil a unor sume mari de bani, tot mai mulți infractori comit fapte ilicite în acest domeniu. 

În primul rând, ne dorim o analiză detaliată a infracțiunilor contra intereselor financiare  ale Uniunii Europene prevăzute de legislația românească, cu accent, în special, pe aspecte practice și pe probleme controversate din jurisprudență. O atenție deosebită urmează a fi acordată și prezentării principalelor instituții la nivel European și din România cu atribuții în constatarea neregulilor din domeniu, chestiunilor privind cooperarearea judiciară dintre statele Uniunii Europene și  aspectelor procesuale privind investigarea acestor fapte ilicite.

Impreună cu lectori de la Departamentul pentru Lupta Antrifrauda – DLAF vom dezbate asupra modului in care ar trebui să se asigure protecţia intereselor financiare ale Uniunii Europene în România.

Cadrul legal privind

incriminarea și sancționarea

infracțiunilor de spălare de bani

Cursul are ca obiect de studiu una dintre cele mai importante categorii de infractiuni aceea de spălarea banilor, care, in ultima perioadă, in urma ultimelor Directive in domeniu impune noi provocări in procesul de prevenire a acestui fenomen.

In acdrul activităților acestui modul ne propunem abordarea următoarelor subiecte: 

infracțiunea de spălare a banilor – perspectiva națională și abordarea comparată la nivel european și internațional; 

măsurile de siguranță aplicate persoanei juridice – confiscarea specială și confiscarea extinsă; 

cazuri practice privind spălarea banilor – analiza tranzacțiilor utilizate și semnificația acestora din perspectiva legii penale 

Spălarea banilor

prevenție și tipologii

Cursul are in vedere detalierea prevederilor legale și cerințelor naționale/internaționale aplicabile in domeniul prevenirii si combaterii spălării banilor,  responsabilitățile instituționale pe care autoritățile competente le dețin în acest domeniu, precum și o prezentare a sectoarelor care ar putea fi vulnerabile la riscurile privind spălarea banilor.

Cursul va avea un pronunţat caracter practic şi interactiv, fundamentarea conceptelor teoretice realizându-se inclusiv prin analizarea unor studii de caz.

Răspunderea penală

a persoanelor juridice

Modulul își propune să abordeze aspecte precum: condițiile tragerii la răspundere penală a persoanelor juridice; infracțiunile pe care aceasta le poate comite și pe care nu; specificul conturării laturii subiective a infracțiunii în cazul persoanei juridice, modalitățile de sancționare ale acesteia etc. 

 

ÎNSCRIERI

Înscrierea la programul de studii postuniversitar “Drept fiscal al afacerilor” se face online la adresa de email postuniversitare@drept.ase.ro, încărcând următoarele documente (copii în format .pdf sau .jpeg/.jpg, unde este cazul):

 • fișa tip de înscriere, semnată, disponibilă la secretariatul facultății și în format electronic mai jos pe site

 • declaratia de consimtamant semnată, disponibilă la secretariatul facultății și în format electronic mai jos pe site

 https://drept.ase.ro/dreptul-penal-al-afacerilor/

 • Copie de pe diploma de licență şi foaia matricolă (sau documente echivalente cu acestea). Absolvenţii care au promovat examenul de finalizare în 2020 vor încărca, în copie, adeverinţa care atestă finalizarea studiilor universitare de licență;

 

 • În cazul pierderii, distrugerii totale sau parțiale a diplomei de licență sau plastifierii acesteia, copia documentelor care atestă îndeplinirea tuturor formalităților legale privind întocmirea unui duplicat al diplomei de licență;

 

 • Copia certificatului de naştere;

 

 • Copia buletinului/cărții de identitate;

 

 • Copia adeverinţei medicale eliberată de medicul de familie sau de o altă unitate autorizată, care să ateste că este apt pentru a urma programul la care solicită înscrierea;

 

 • Copia certificatului de căsătorie (dacă este cazul).

 

 • Copia chitanței care atestă plata taxei de înscriere, în valoare de 125 lei. (Cf. Metodologiei privind taxele aplicate în ASE București, Taxe pentru înscrierea la concursurile de admitere sesiunile iulie-septembrie 2021.

Dosarele incomplete nu sunt acceptate pentru înscriere.

Taxa de înscriere nu este returnabilă, excepție face situația în care nu se organizează programul de studii, în anul universitar respectiv.

Dacă solicitantul dorește să rămână în așteptare pentru formarea unei grupe în anul universitar următor, trebuie să reînnoiască fișa de înscriere, taxa de înscriere rămânând valabilă.

Înscrierea online a candidaților se face pe baza datelor din certificatul de naștere, respectiv numele, inițiala/inițialele prenumelui/prenumelor tatălui (mamei, în cazul în care tatăl este necunoscut) și prenumele candidatului.

În condițiile îndeplinirii acestor formalități, candidatul rămâne în așteptare până la întrunirea numărului minim de cursanți, urmând ca secretariatul să-i comunice data începerii cursurilor.

Depunerea dosarului de înscriere la programul postuniversitar confirmă acceptarea completă din partea solicitanților a prevederilor Metodologia privind înscrierea și admiterea la programenle universitare de formare și dezvoltare profesională continuă.

De asmenea, pe parcursul studiilor postuniversitare, cursanții trebuie să cunoască și să respecte prevederile Regulamentului privind activitatea didactică la programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă.

Vă rugăm a completa fișa de înscriere și trimite pe email la postuniversitare@drept.ase.ro sau depune fizic la secretariatul facultății din Pta Romana nr. 6, sector 1, sala 0005

FISA INSCRIERE cursuri postuniversitare Drept Fiscal al Afacerilor

Vă rugăm a completa declarația de consimțămând și trimite pe email la postuniversitare@drept.ase.ro sau depune fizic la secretariatul facultății din Pta Romană nr. 6, sector 1, sala 0005

Declaratie-de-consimtamant_Drept-Penal-al-Afacerilor

TAXE

I. Taxa pentru înscrierea la concursurile de admitere 2021
Programe de studii postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă
125 lei
II.Taxa de școlarizare minimă pentru studii postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă
Program postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă (91-180 ore)
3.000 lei
 
Pentru mai multe informații:
https://famp.ase.ro/wp-content/uploads/2020/11/Hot.Senat-nr.-140-din-30.07.2020_Metod.Taxe-ASE-1.pdf
https://www.senat.ase.ro/wp-content/uploads/2020/20200923/Hot.Senat%20nr.%20165%20din%2023.09.2020_Mod.Metod.%20prog.postuniv.form.dezv.prof.continua.pdf

Pentru plata taxei de inscriere vă rugăm sa accesati urmatorul link: 

https://plationline.ase.ro/achita-taxa.php?IdTaxa=40&DenTaxa=Tax%C4%83%20inscriere%20studii%20postuniversitare%20de%20formare%20si%20dezvoltare%20profesional%C4%83%20continu%C4%83&seaduna=0&sumap=125&mod=RON&expl=

CALENDAR

Înscrieri ONLINE

01.03.2021-25.03.2021

Începerea cursurilor

04.04.2021

Încheierea contractului de studii

25.03.2021-04.04.2021 

Plata a ½ din taxa de școlarizare

04.04.2021-18.04.2021 

Plata a ½ din taxa de școlarizare

16.05.2022-31.05.2022