Selectează o Pagină

CONFERINȚA NAȚIONALĂ

DREPT FISCAL
ÎnregistrareProgram

Înscriere articol

Pentru a publica în revistele conferinței, va rugam a va trimite articolul

Despre Conferință

 

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a X-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 13 octombrie 2023 (orele 9,00-18,30) și sâmbătă, 14 octombrie 2023 (orele 9,00-14,30) la Universitatea de Vest din Timișoara – B-dul Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara.

 

Ca în fiecare an, conferința se adresează în special juriștilor specializați în materie fiscală: avocați, judecători, consilieri juridici, dar și consultanților fiscali preocupați de aspectele juridice ale fiscalității.

 

Moderatorii și speakerii invitați sunt magistrați specializați în contenciosul administrativ și fiscal, cadre universitare, precum și practicieni de la importante case de avocatură și firme de consultanță fiscală.

Program

SECȚIUNI CONFERINȚA
IMPOZIT

TVA

PREțuri de transfer

inspecția fiscală

evaziunea fiscală

contribuții asigurări sociale

secțiuni

Moderatori

Conferința națională de drept fiscal va aduce la Timișoara unii dintre cei mai apeciați specialiști de drept fiscal, de la cader didactice, magistrați, avocați, consultanți fiscali sau reprezentanți ai autorităților centrale sau locale.

prof. univ. dr. Radu Bufan

Profesor universitar doctor

Adrian FANU-MOCA

Conferentiar universitar doctor 

Andreea-Elena TABACU

Conferențiar universitar doctor

Ciprian PĂUN

Conferențiar universitar doctor

Alin TRĂILESCU

Conferențiar universitar doctor

Cosmin-Flavius COSTAȘ

Conferențiar universitar doctor

Gheorghe MATEI

Doctor

Din partea organizatorilor

Ca în fiecare an, conferința se adresează în special juriștilor specializați în materie fiscală: avocați, jude­cători, consilieri juridici, dar și consultanților fiscali preocupați de aspectele juridice ale fiscalității. Moderatorii și speakerii invitați sunt magistrați specializați în contenciosul administrativ și fiscal, cadre universitare, precum și practicieni de la importante case de avocatură și firme de consultanță fiscală.

Taxe de participare

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați sa ne contactați

Facultatea de Drept 

Academia de studii economice din bucurești 

& 

Facultatea de drept 

universitatea de vest din timișoara