Bogdan Cimpean

Bogdan Cimpean

Bogdan Cimpean

Associate BI Corporate Finance

Bogdan Cimpean este Associate in cadrul BICF, societate locala de consultanta pentru fuziuni si achizitii (M&A).
Bogdan are peste 4 ani experienta in finante corporative, evaluare si fonduri structurale. Inainte de a se alatura echipei BICF, Bogdan a lucrat in cadrul Deloitte, PwC, EY si a altor societati de consultanta. Pe durata acestei perioade, Bogdan a fost implicat in proiecte diverse, inclusiv listarea initiala a unui dintre cei mai mari transportatori fluviali din Bazinul Dunarii, evaluarea in scopul unor tranzactii M&A transfrontaliere a unuia dintre cei mai mari jucatori din industria energiei, redactarea propunerii de implementare a unei directive cu impact asupra agentiilor de tip tur operator si consultanta in atragerea de capital de tip Series A pentru diverse start-up-uri din Europa.
Bogdan este absolvent al Facultatii de Administrarea Afacerilor (“FABIZ”) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Cristian Curus

Cristian Curus

Cristian Curus

Antreprenor turism

Cu o experiență de 10 ani în domeniu, Cristian Curus a inființat în 2019 o agenție de turism cu servicii de concierge travel pentru clienți business și individuali premium.

În paralel, Cristian se implică în sistemul ONG, coordonând platforma de proiecte culturale Itinerama. Sub acest brand se organizează un festival de film de călătorie, dar și evenimente culturale care au ca obiectiv promovarea patrimoniului turistic cultural al României. În 2020 au fost derulate proiecte despre Țara Făgărașului și Bărăgan.

Cristian este membru al European Film Academy (EFA) și al WTACH – World Tourism Association for Culture and Heritage (WTACH)

Cristi le explica studenților de la Facultatea de Business & Turism cum și-a înființat agenția de turism, cum o administrează, dar, mai ales, cum reușește să continue activitatea în această perioadă dificilă în care clienții nu prea mai călătoresc.