PROIECTE ASFD

 

 

Law School 101

Law School 101 este proiectul dedicat facilitării integrării studenților de anul I în mediul universitar prin programul de mentorat și ghidul studentului, acesta propunându-și să le ofere un prim contact cu Dreptul prin vizitele la diverse instituții de profil.

Ghidul Studentului Ediția a doua

Ghidul studentului, structurat în 3 mari secțiuni (mesaje, informații esențiale și informații adiționale), conține pe de-o parte perspective ale studenților despre oportunitățile oferite de către Facultate și de către parteneri, uniuni și federații, despre experiența lor din primul an de studiu, primul contact cu disciplinele și, pe de altă parte, mesaje adresate de către conducerea Facultății, parteneri și invitați bobocilor noștri.

Puteți accesa varianta online a ghidului dând click pe imagine.

HOW TO

Proiectul „HOW TO” a luat naștere din dorința de a pregăti studenții pentru studiu eficient, examenele de licență și de admitere, dar și pentru scrierea științifică. Printre sesiunile „HOW TO” se numără: 

How to spețe – invitați: lect. univ. dr. Teodor Manea și asist. univ. dr. Cătălin Constantinescu-Mărunțel

De la idee la publicare: Ghid practic de scriere științifică – invitați: asist. univ. dr. Andreea Stănciulescu, Director editorial C.H. Beck; Claudiu Onișoara și Diana Andrei, Editori coordonatori C.H. Beck

Strategii și unelte pentru o studenție eficientă: de la notitțe la citări și baze de date – invitați: lect. univ. dr. Teodor Manea și asist. univ. dr. Cătălin Constantinescu-Mărunțel