Chantal Moll de Alba

Chantal Moll de Alba

Visiting Professor

Procesul de internaționalizare al Facultății de Drept ASE continuă cu prezența doamnei Chantal Moll de Alba, care va susține cursuri de Drept Antreprenorial la secția cu predare în limba engleză a Facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Doamna Chantal Moll de Alba este conferențiar universitar doctor în cadrul Universitat de Barcelona, predând discipline de drept civil și dreptul european al contractelor .

In mediul privat oferă consultanță juridică societăților și instituțiilor publice în domeniul dreptului civil, în materia dreptului imobiliar și al construcțiilor, participând de-a lungul timpului la o serie amplă de proiecte și colaborări cu diferite societăți comerciale și instituții publice. Dna Moll de Alba este Membru al Secției de Drept Civil a Baroului din Barcelona, Director de Publicații al Grupului de Diseminare Juridica, Director Academic al Masterului în Drept Internațional al ISDE/UB, Secretar al CIDDRIM (Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Dreptului Proprietății Imobiliare și Comerciale), Asociația Registratorilor de Proprietate și Comerț