Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureșt,  împreună cu Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, în partneriat cu Asociația Română de Dreptul Afacerilor și C.H. Beck organizează pe 26 noiembrie 2021 ediția a – V- a a Conferinței Internaționale Perspectives of Construction Law ”

Tematica principală a conferinței ”Perspectives of Construction Law ” va fi axată pe problemele curente și perspectivele dreptului construcțiilor, la nivel național și european, în cadrul dezbaterilor vor fi abordate teme de larg interes pentru piața construcțiilor, de la impactul noilor modificări legislative până la tendințele în domeniu, fie că vorbim de particularități ale contractelor în aria construcțiilor, arbitraj și metode alternative de rezolvare a disputelor sau aspecte prinvind legislația specială din construcții.

Conferința va beneficia și de prezența unor speakeri internaționali, dar și a unor apreciați specialiști de dreptul construcțiilor din România, membri ai mediului academic sau reputați practicieni în domeniu.

Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii publicare: http://rscl.ro/publicatii/

Înscrierea participanților se face prin intermediul site-ului Asociației Române de Dreptul Construcțiilor, la http://rscl.ro/inregistrare/, iar pentru orice detalii și alte informații nu ezitați a ne contacta pe adresele de e-mail: office@rscl.ro și romanianscl@gmail.com.