Va invităm să participați la prima ediție a Conferinței Internaționale “Perspectives of European Business Law”, organizată de Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice și de Asociația Română de Dreptul Afacerilor, care va avea loc în data de 18 martie 2022, atât în format fizic, cât și online.
Anul acesta, Conferința va aborda mai multe subiecte importante relevante în context european: dreptul societar, piața unică, concurența, dreptul european al contractelor, drept fiscal, drept bancar, dreptul muncii, dreptul consumatorilor și drept penal.
Conferința se adresează practicienilor, cercetătorilor, doctoranzilor, studenților și cadrelor universitare, reprezentând o platformă pentru dezbateri. Vor fi acceptate atât lucrările practice, cât și cele teoretice, care urmăresc să inițieze dezbateri interesante în domeniul dreptului afacerilor.
La conferința se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile. Participarea in calitate de speaker sau auditor este gratuită, conferința neavând o taxă de înregistrare.
Lucrarile conferintei vor fi difuzate gratuit pe canalul Juridice.ro si Wolters Kluwer, dar si pe canalele social media ale facultății.
Lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din următoarele publicații:
Revista „Dreptul” – cea mai veche revistă de drept din România, cunoscută la nivel național și internațional (indexată BDI în Ebsco, CEEOL)
Tribuna Juridică, indexată în Web Of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters) și Scopus.
Romanian Business Law Review – publicația conferinței – care se va lansa cu ocazia acestei ediții
Revista „Curierul fiscal” – publicată de Editura C.H. Beck, indexată BDI (Ebsco, Heinonline)
Revista Română de Dreptul Afacerilor, publicată de Wolters Kluwer
Conference Proceedings volume under the Bucharest University of Economic Studies Publishing House
Detalii cu privire la înscriere găsiți pe site-ul conferinței: europeanbusinesslaw.rsbl.ro